Test Wiki
avatar Log in

Kaca Utama

From Test Wiki
This page is a translated version of the page Main Page and the translation is 75% complete.

Outdated translations are marked like this.
Sugeng Rawuh ing Test Wiki
Pengenalan

Test Wiki, iku wewengkon yèn Rika mangke nyubi piranti pangurus lan uga kangge birokrat ing tirunipun Wikipédia. Akèh sawetara akun dilebetipun kalompok pangurus, (iki sacara otomatis yèn panjenéngan mbesut ing setunggalipun wektu), kalompok iki uga isa dipungkas yèn panjenéngan nganggo sekathrah-kathrah utawa disalhgunaken.

Fituré
Kawula kadose isa masang panggaya utawa ektensi lan warna kulité sakarepé panjalukané. Yèn Rika arep njaluk teng mriki. Dhasar kode kawula ana ing GitHub.
Contact
Perlu sesuatu? Hubungi Kami melalui:
Other languages:
العربية • ‎Deutsch • ‎English • ‎español • ‎हिन्दी • ‎Bahasa Indonesia • ‎日本語 • ‎Basa Jawa • ‎한국어