Penjalukan rekening

From Test Wiki
Revision as of 16:40, 23 March 2019 by Mbrt (talk | contribs) (Created page with "Jeneng: E-mail: (Kangge ngirim kata kuncine sampeyan) PP: (sampeyan milih setuju utawa ndak kambi Kebijakan Privasi, Ya utawa ndak)")
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)

Penjalukan rekening iku kaca kangge pitulung ndamel rekening. Sejatine ngetutna pitulung ing ngisor.

Sampeyan kudu ngirim email teng staff@testwiki.wiki kangge format ing ngisor
Jeneng:
E-mail: (Kangge ngirim kata kuncine sampeyan)
PP: (sampeyan milih setuju utawa ndak kambi Kebijakan Privasi, Ya utawa ndak)
Other languages:
Bahasa Indonesia • ‎Basa Banyumasan • ‎Basa Jawa • ‎English • ‎Tiếng Việt • ‎español • ‎magyar • ‎中文 • ‎日本語