Difference between revisions of "Request Account/jv"

From Test Wiki
(Created page with "'''Penjalukan rekening''' iku kaca kangge pitulung ndamel rekening. Sejatine ngetutna pitulung ing ngisor. ;Sampeyan kudu ngirim email teng [mailto://staff@testwiki.wiki staff...")
(Created page with "Jeneng: E-mail: (Kangge ngirim kata kuncine sampeyan) PP: (sampeyan milih setuju utawa ndak kambi Kebijakan Privasi, Ya utawa ndak)")
 
Line 2: Line 2:
 
;Sampeyan kudu ngirim email teng [mailto://staff@testwiki.wiki staff@testwiki.wiki] kangge format ing ngisor:
 
;Sampeyan kudu ngirim email teng [mailto://staff@testwiki.wiki staff@testwiki.wiki] kangge format ing ngisor:
 
<pre>
 
<pre>
Username:
+
Jeneng:
E-mail: (To send you your password)
+
E-mail: (Kangge ngirim kata kuncine sampeyan)
PP: (whether or not you agree with Privacy Policy, Yes or No)
+
PP: (sampeyan milih setuju utawa ndak kambi Kebijakan Privasi, Ya utawa ndak)
 
</pre>
 
</pre>
 
<languages />
 
<languages />

Latest revision as of 16:40, 23 March 2019

Penjalukan rekening iku kaca kangge pitulung ndamel rekening. Sejatine ngetutna pitulung ing ngisor.

Sampeyan kudu ngirim email teng staff@testwiki.wiki kangge format ing ngisor
Jeneng:
E-mail: (Kangge ngirim kata kuncine sampeyan)
PP: (sampeyan milih setuju utawa ndak kambi Kebijakan Privasi, Ya utawa ndak)
Other languages:
Bahasa Indonesia • ‎Basa Banyumasan • ‎Basa Jawa • ‎English • ‎Tiếng Việt • ‎español • ‎magyar • ‎中文 • ‎日本語