Kaca Utama

From Test Wiki
This page is a translated version of the page Main Page and the translation is 100% complete.

Sugeng Rawuh ing Test Wiki
Pengenalan
Test Wiki, iku wewengkon yèn Rika mangke nyubi piranti pangurus lan uga kangge birokrat ing tirunipun Wikipédia. Akèh sawetara akun dilebetipun kalompok pangurus, (iki sacara otomatis yèn panjenéngan mbesut ing setunggalipun wektu), kalompok iki uga isa dipungkas yèn panjenéngan nganggo sekathrah-kathrah utawa disalhgunaken.
Fituré
Kawula kadose isa masang panggaya utawa ektensi lan warna kulité sakarepé panjalukané. Yèn Rika arep njaluk teng mriki. Dhasar kode kawula ana ing GitHub.
Pitakon
Pitulung? Celuk kawula:
Other languages:
Bahasa Indonesia • ‎Basa Jawa • ‎Deutsch • ‎English • ‎Tiếng Việt • ‎dansk • ‎español • ‎français • ‎magyar • ‎norsk bokmål • ‎العربية • ‎हिन्दी • ‎ગુજરાતી • ‎ಕನ್ನಡ • ‎മലയാളം • ‎中文(中国大陆)‎ • ‎日本語 • ‎한국어