Kaca Utama

Revision as of 13:12, 4 May 2018 by Mbrt (talk | contribs)
Sugeng Rawuh ing Test Wiki
Pengenalan
Test Wiki, iku wewengkon yèn Rika mangke nyubi piranti pangurus lan uga kangge birokrat ing tirunipun Wikipédia. Akèh sawetara akun dilebetipun kalompok pangurus, (iki sacara otomatis yèn panjenéngan mbesut ing setunggalipun wektu), kalompok iki uga isa dipungkas yèn panjenéngan nganggo sekathrah-kathrah utawa disalhgunaken.
Fituré
Kawula kadose isa masang panggaya utawa ektensi lan warna kulité sakarepé panjalukané. Yèn Rika arep njaluk teng mriki. Dhasar kode kawula ana ing GitHub.
Pitakon
Perlu sesuatu? Hubungi Kami melalui:
Other languages:
العربية • ‎dansk • ‎Deutsch • ‎English • ‎español • ‎français • ‎हिन्दी • ‎Bahasa Indonesia • ‎日本語 • ‎Basa Jawa • ‎ಕನ್ನಡ • ‎한국어 • ‎മലയാളം • ‎norsk bokmål • ‎Tiếng Việt • ‎中文(中国大陆)‎