Kaca Utama

From Test Wiki
Revision as of 21:21, 19 March 2018 by FuzzyBot (talk | contribs) (Updating to match new version of source page)
Jump to navigation Jump to search
Sugeng Rawuh ing Test Wiki
Pengenalan

Test Wiki, iku wewengkon yèn Rika mangke nyubi piranti pangurus lan uga kangge birokrat ing tirunipun Wikipédia. Akèh sawetara akun dilebetipun kalompok pangurus, (iki sacara otomatis yèn panjenéngan mbesut ing setunggalipun wektu), kalompok iki uga isa dipungkas yèn panjenéngan nganggo sekathrah-kathrah utawa disalhgunaken.

Fituré
Kawula kadose isa masang panggaya utawa ektensi lan warna kulité sakarepé panjalukané. Yèn Rika arep njaluk teng mriki. Dhasar kode kawula ana ing GitHub.
Contact

Perlu sesuatu? Hubungi Kami melalui:

.
Other languages:
Bahasa Indonesia • ‎Deutsch • ‎Deutsch (Sie-Form)‎ • ‎English • ‎Jawa • ‎Nederlands • ‎español • ‎français • ‎italiano • ‎magyar • ‎svenska • ‎русский • ‎العربية • ‎नेपाली • ‎हिन्दी • ‎বাংলা • ‎ગુજરાતી • ‎ಕನ್ನಡ • ‎മലയാളം • ‎中文(中国大陆)‎ • ‎中文(台灣)‎ • ‎日本語 • ‎한국어