Difference between revisions of "Main Page/jv"

From Test Wiki
Jump to navigation Jump to search
(Created page with "Pitakon")
Line 12: Line 12:
|<center> Kawula kadose isa masang panggaya utawa ektensi lan warna kulité sakarepé panjalukané. Yèn Rika arep njaluk [[phab:|teng mriki]]. [https://github.com/Test-Wiki/mediawiki Dhasar kode kawula] ana ing GitHub.</center>
|<center> Kawula kadose isa masang panggaya utawa ektensi lan warna kulité sakarepé panjalukané. Yèn Rika arep njaluk [[phab:|teng mriki]]. [https://github.com/Test-Wiki/mediawiki Dhasar kode kawula] ana ing GitHub.</center>
|-
|-
|style="background:#FFCF0B;with;100%;border-radius: 10px; padding: 4px|<center><div style="font-size:180%;color:white> Contact</div></center>
|style="background:#FFCF0B;with;100%;border-radius: 10px; padding: 4px|<center><div style="font-size:180%;color:white> Pitakon</div></center>
|-
|-
|<center>Perlu sesuatu? Hubungi Kami melalui:
|<center>Perlu sesuatu? Hubungi Kami melalui:

Revision as of 13:08, 4 May 2018

Sugeng Rawuh ing Test Wiki
Pengenalan

Test Wiki, iku wewengkon yèn Rika mangke nyubi piranti pangurus lan uga kangge birokrat ing tirunipun Wikipédia. Akèh sawetara akun dilebetipun kalompok pangurus, (iki sacara otomatis yèn panjenéngan mbesut ing setunggalipun wektu), kalompok iki uga isa dipungkas yèn panjenéngan nganggo sekathrah-kathrah utawa disalhgunaken.

Fituré
Kawula kadose isa masang panggaya utawa ektensi lan warna kulité sakarepé panjalukané. Yèn Rika arep njaluk teng mriki. Dhasar kode kawula ana ing GitHub.
Pitakon
Perlu sesuatu? Hubungi Kami melalui:
Other languages:
Bahasa Indonesia • ‎Deutsch • ‎Deutsch (Sie-Form)‎ • ‎English • ‎Jawa • ‎Nederlands • ‎español • ‎français • ‎italiano • ‎magyar • ‎svenska • ‎русский • ‎العربية • ‎नेपाली • ‎हिन्दी • ‎বাংলা • ‎ગુજરાતી • ‎ಕನ್ನಡ • ‎മലയാളം • ‎中文(中国大陆)‎ • ‎中文(台灣)‎ • ‎日本語 • ‎한국어